Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Σχεδιο Συναλλαγη: ΟΙ θεσεις μου για το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

Νίκος Θεοδωρόπουλος - Πολιτικές Θέσεις

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

Διαβάστε πως επιλύεται το ασφαλιστικό με το Σχέδιο Συναλλαγή!!

Πατάσσεται  η φοροδιαφυγή - εισφοροδιαφυγή, και επιλύεται άπαξ και διαπαντός το ασφαλιστικό με τον εξής τρόπο:

Αρχικά δημιουργείται ΕΝΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ από: τον  άνεργο μέχρι τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με την ονομασία Ε.Α.Φ.(Ενιαίος Ασφαλιστικός Φορέας)
Σε αυτόν τον φορέα είμαστε όλοι ασφαλισμένοι και πληρώνουμε εισφορές, από τη στιγμή που γεννιόμαστε μέχρι τη στιγμή που αποβιώνουμε, με τον εξής τρόπο και βάσει των δυνατοτήτων που θα μας δώσει το Σχέδιο "Συναλλαγή"
Πως;
Εφόσον έχουμε πατάξει την φοροδιαφυγή - εισφοροδιαφυγή  (15δις+/χρόνο) πατήστε εδώ , μετακυλήουμε  αυτό το ποσόν στον Ε.Α.Φ. (Ενιαίος Ασφαλιστικός Φορέας) ως ξής:
Το 23% ΦΠΑ που ισχύει σήμερα το "σπάμε σε 15% + 8% για παράδειγμα, όπου 15% είναι το σημερινό 23%, και το 8% είναι ή φοροδιαφυγή - εισφοροδιαφυγή  (τα 15δις+/χρόνο). Οπότε το 15% το οδηγούμε το κρατικό ταμείο και το 8% στον ασφαλιστικό κουβά Ε.Α.Φ.!
Αυτό πολύ απλά σημαίνει, ότι όταν ένα μωρό γεννιέται, μόνο και μόνο επειδή σιτίζεται, ντύνεται, παίρνει παιχνίδια, και γενικά όλες του οι δραστηριότητες που απαιτούν να ξοδευτούν χρήματα, παράγουν ένα 8% εισφορά στον Ε.Α.Φ.!!!!
Άρα είμαστε όλοι ασφαλισμένοι, είτε είμαστε μωρά, παιδιά, μαθητές-φοιτητές, εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι κλπ μόνο και μόνο επειδή η διαβίωση μας απαιτεί έξοδα που δεν έχει σημασία ποιος τα πληρώνει αλλά επειδή πληρώνονται για μας παράγουν ασφαλιστική εισφορά που πρέπει να μας πιστώνεται.
Με αυτόν τον απλό τρόπο λύνεται το ασφαλιστικό, που μας το έχουν παρουσιάσει σαν αγκάθι οι τελευταίες κυβερνήσεις