ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Με το Σχέδιο Συναλλαγή όπως έχω τονίσει, δημιουργείται το πιο υγιές οικονομικό περιβάλλον στον κόσμο. Το σύστημα των χρεοπιστώσεων σε επίπεδο κοινωνίας και επιχειρήσεων, θα αποτελέσει το μείγμα και τη μαγική συνταγή για το δρόμο της ανάπτυξης. Η δυνατότητα που μας δίνει το Σχέδιο Συναλλαγή να μη φορολογούμε την επιχείρηση χωρίς να χάνει από έσοδα το κράτος μας ανοίγει διάπλατα το δρόμο των επενδύσεων στη χώρα μας.
Σκεφτείτε την κάθε επιχείρηση σαν ένα αθλητή που καλείται να τρέξει 100άρι. Αν στην εκκίνηση τον φορτώσεις με ένα παλτό, κράνος, σακίδιο, αρβύλες κλπ, είναι αδύνατον να φέρει καλό χρόνο και βέβαια είναι αδύνατο να κερδίσει την κούρσα από τους άλλους συναθλητές του που τρέχουν με αθλητική περιβολή. Πάντα θα είναι μία μίζερη συμμετοχή.
Αν όμως στην εκκίνηση τον αφήσεις ελεύθερο από τα φορολογικά βάρη και έρθεις στο τέλος να φορολογήσεις τη δόξα του, τότε τα έσοδα σου σαν κράτος θα είναι πολλαπλάσια από αυτά που θα έπαιρνες στην εκκίνηση.
Η δόξα, είναι το τελικό παραγόμενο προϊόν και αυτό πρέπει να φορολογηθεί!
Επίσης σκεφτείτε έναν επιχειρηματία που δεν απασχολεί το μυαλό του για το πως θα γλιτώσει χρήματα από ένα άδικο έτσι κι αλλιώς φορολογικό σύστημα, αλλά το απασχολεί μόνο για το πως θα αναπτύξει την επιχείρηση του. Πόσο μπορεί να αποτιμηθεί αυτή η αξία; Ανεκτίμητη!!
Άρα ο δρόμος της ανάπτυξης περνά μέσα από το Σχέδιο Συναλλαγή.