ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Γεννήθηκα το 1963 στον Κορυδαλλό όπου μεγάλωσα και διαμένω.
Είμαι απόφοιτος Γενικού Λυκείου και Σιβιτανιδείου Σχολής, τεχνικής κατεύθυνσης.
Έκτοτε, έχω καταρτιστεί στη χρήση Η/Υ, στη λογιστική  καθώς και στα οικονομικά.
Εργάζομαι στη ΛΑΡΚΟ τα τελευταία 26 χρόνια, και είμαι προϊστάμενος διαχείρισης διαθεσίμων της βιομηχανίας.
Είμαι κάτοχος Διπλώματος ευρεσιτεχνίας από τον ΟΒΙ και από τον τουρκικό οργανισμό πατέντας Turk Patent Institute
Από τα σχολικά μου χρόνια ασχολούμαι με τα κοινά και με το δημόσιο διάλογο.
Για 10 χρόνια ήμουν Γενικός Γραμματέας στο πρωτοβάθμιο σωματείο της ΛΑΡΚΟ.
Είμαι στιχουργός και τα τελευταία 3 χρόνια συνεργάστηκα και συνεργάζομαι με τον συνθέτη και ερμηνευτή Νίκο Δρυμούση, όπου έχουμε εκδώσει και κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο το μουσικό  έργο "Τα τραγούδια της κρίσης". Πρόκειται για μία αναφορά στο σήμερα, την Ελλάδα της κρίσης, με 100 κοινωνικοπολιτικά τραγούδια. Σε σχέση με αυτό, έχω συγγράψει θεατρικό σενάριο με τίτλο "Ο Καραγκιόζης στη μεταπολίτευση"
Παράλληλα έχω εκπονήσει τη μελέτη (Σχέδιο "Συναλλαγή") βάσει της οποίας νομίζω ότι επιλύονται, αν όχι όλα, τα περισσότερα προβλήματα της Ελλάδας βάσει ενός σχεδίου διαχείρισης κράτους το οποίο δημοσιεύεται εδώ www.synallagi.blogspot.gr και το οποίο έχει τεθεί υπόψιν αρκετών  εν ενεργεία βουλευτών.
Αυτός είναι και ο λόγος της δημιουργίας αυτής της προσωπικής ιστοσελίδας με σκοπό, προς όφελος της κοινωνίας, να διευρυνθεί η παρουσία του σχεδίου και να τεθεί σε δημόσιο διάλογο, με στόχο την εφαρμογή του.
Παρακαλώ τις φίλες και τους φίλους αναγνώστες, να αφιερώσουν λίγο χρόνο και να διαβάσουν τις θέσεις και τις απόψεις μου, με ευπρόσδεκτη την όποια καλόπιστη κριτική.